Application Number: 2014/2586

Current Status: FINAL DECISION

Proposal: Change of use of vacant warehouse (B1 use class) at the rear of Abney House Medical Centre (2 Defoe Road) to a 2-bedroom, 4-person residential dwellinghouse (C3 use class); installation of metal-framed windows and doors on front (south), rear (north) and side (east) elevations; establishment of courtyard ancillary to residential dwellinghouse containing secure bike storage; installation of five rooflights, solar panels and chimney flue to main roof; installation of replacement slate roofing to match existing; establishment of landscaping to front (south) of building; undertaking of associated internal and external ancillary works

Site address: 2 Abney House Clinic Defoe Road London N16 0EF

Applicant: Mr James Davies

Comments until: 09-10-2014

PLEASE NOTE: The Comments Until date shown above represents the statutory 21 days from when Consultation Letters are sent. Should you wish to comment beyond this date, please email

Click here to comment

Click here for the Hackney case file